TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Timothy Ferriss
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Personalitate polivalentă, Tim Ferriss se autodefinește ca fiind în primul rând un experimentator, și abia apoi antreprenor de succes și autor de bestselleruri numărul unu în topul New York Times.

Cărțile scrise de el: „4 ore – săptămâna de lucru”, „4 ore – corpul” și „The 4-Hour Chef”, s-au bucurat de un succes enorm, fiind traduse în peste 30 de limbi sau staționând ani de zile pe lista bestsellerurilor The New York Times, cum a fost cazul volumului , „4 ore – săptămâna de lucru”.

Podcastul intitulat The Tim Ferriss Show i-a determinat pe mulți jurnaliști să îl numească „un fel de Oprah al zonei audio” întrucât a fost descărcat de peste 200 de milioane de ori.

La doar 42 de ani, se bucură de o notorietate extraordinară fiind adesea citat de publicații prestigioase precum: The New York Times, The Economist, TIME, Forbes, Fortune, dar și de posturi TV americane bine-cunoscute precum: NBC, CBS, ABC, Fox sau CNN.

Faima de care se bucură este confirmată și de blogul său: fourhourblog.com care are peste un milion de cititori lunar, dar și de contul său de Twitter (@tferriss) care a fost selectat de website-ul Mashable drept unul dintre primele cinci conturi de antreprenori pe care trebuie să le urmărești.

Fost absolvent al Princeton University, el este frecvent prezent și astăzi în prestigioasa instituție de învățământ în calitate de lector invitat pentru a ține cursuri de antreprenoriat.