TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Thomas Taylor
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Thomas Taylor a trăit întotdeauna lângă mare (deși nu este dificil dacă locuiești în Insulele Britanice). El provine dintr-o familie de navigatori, dar a ales să fie ilustrator pentru că asta implică mai puțină udarea și mai mulți biscuiți. Prima sa comisie de ilustrație profesională, direct din școala de artă, a fost coperta pentru Harry Potter și Piatra Filozofală. După aceasta s-a concentrat pe cărți de imagine, dintre care unele au câștigat premii reale.

Deși aspira mereu să fie scriitor și în copilărie i se spunea: „Nu, ești priceput să desenezi - ar trebui să fii ilustrator”, Thomas a început timid. Dar odată ce a început, nu s-a putut opri: inițial cu cărți ilustrate, apoi cu romane. Se dovedește că transformarea biscuiților în cărți este și mai distractivă atunci când ajungi să creezi și povestea.

Thomas trăiește în prezent pe coasta de sud a Angliei, în apropierea orașului istoric Hastings, care a oferit o parte din inspirația pentru Eerie-on-Sea. Este un pasionat de plajă și a găsit în viața reală multe dintre lucrurile pe care doamna Fossil le găsește în această carte. Nu iubește nimic altceva decât să umble pe plajă împreună cu fiii lui Max și Benjy și cu enormul său hound Alpha, ridicând oasele dinozaurului și bijuteriile de sticlă de mare și se întreabă despre poveștile din spatele lor.

Și în cazul în care sunteți curioși despre biscuiți, răspunsul este ... cremă de ou.