TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ The Spark Plug
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Anthony „The Spark Plug“ Thomas este preşedinte al Spark Plug Inter­national, o companie de consultanţă în diverse domenii. Când cei de la ACDelco, producătorul numărul unu de bujii (spark plugs) de pe piaţa americană, au avut nevoie de cineva care să le motiveze oamenii de vânzări, au apelat la „The Spark Plug“. 

Încă de pe la începutul lui 1995, „The Spark Plug“ a uimit oamenii de pretutindeni cu mesajele sale profunde, instructive şi interactive pe teme precum viaţa, dezvoltarea personală şi profesională, leadershipul, diversitatea şi motivarea. Îndemnurile lui la acţiune au făcut înconjurul lumii şi au contribuit la buna funcţionare a unor organizaţii de renume, precum General Motors, AT&T, Sheraton Hotels, ADP, U.S. Postal Service, BellSouth, Georgia Power, ACDelco, Southern Company, Lucent Technologies şi multe altele. A călătorit în 20 de ţări şi este veteran în Marina Statelor Unite, colecţionar de artă, jucător de tenis, mentor, schior, biciclist şi investitor pe piaţa imobiliară. Şi vorbeşte cu o căldură în voce care îi mişcă pe oameni. 

Absolvent distins al Mercer University, cu o diplomă în leadershipul organizaţional, şi al programului de leadership urmat la Duke University, „The Spark Plug“ apelează la lecţii din viaţa reală şi la principii durabile, nealterate de trecerea anilor, pentru a‑i inspira pe oameni să privească în adâncul sufletelor lor, să scoată la lumină harurile şi talentele şi să se folosească de ele. Când a fost întrebat ce l-a determinat să scrie această carte, „The Spark Plug“ a spus: „Leo Rosten scria: «Scopul vieţii este că contezi, să fii productiv, să te faci util şi să justifici prin ceva faptul că trăieşti.» Eu sper ca această carte să-i facă pe cei care o vor citi să justifice şi ei faptul că sunt aici.“