TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Tănase Tasenţe

Doctor in Stiintele Comunicarii al Universitatii Bucuresti si Managerul General al Agentiei de relatii publice Plus Communication. Este licentiat in Jurnalism, master in „Comunicare Mediatica, Opinie Publica si Management Informational” si master in „Administratie Europeana. Institutii si Politice Publice”. In calitate de cadru didactic universitar, a sustinut disciplinele Jurnalism politic, Jurnalism online, Jurnalism european, Introducere in tehnologiile Internetului, Multimedia, Relatii publice si publicitate si Tedinte si orientari in presa straina.

A publicat peste 25 de cercetari stiintifice in reviste de specialitate si volume indexate in baze de date internationale recunoscute din România, Statele Unite, Polonia, Rusia, China si Pakistan. Este co-autor al cartii “Jurnalismul si comunicarea in epoca Noilor Media” (România) si al cartii “Convergence: Media in Future” (Polonia). Este evaluator al prestigioasei reviste stiintifice Journalism and Mass Communication din California, SUA.

A coordonat relatiile cu presa pentru AIESEC România, Asociatia „Salveaza o inima”, Armata Salvarii, Asociatia “Impreuna Pas cu Pas”, ONG Mare Nostrum, Asociatia Tinerilor pentru România, Asociatia “SanaSport”, ON Clinic, Centrul Gifted Education, conferintele sustinute in România de Jordon Belford, Neale Donald Walsch, Richard Rudd, Andrew Barnes si Andrew Fretwell etc.

Este nominalizat al Galei “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta” – sectiunea Mass-Media, editiile 2014 si 2015.