TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Stuart Wilde
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Scriitorul şi conferenţiarul Stuart Wilde este unul dintre adevăraţii eroi ai mişcării de auto-ajutorare a potenţialului uman. El a scris cincisprezece cărţi despre conştiinţă şi conştienţă. Wilde este un vizionar modern, iar stilul său plin de umor, de spirit al contradicţiilor, pătrunzător şi generator de transformări i-a adus un public constant şi loial.

Timp de mai mult de douăzeci de ani a studiat conştiinţa umana, iar unii îl consideră expert în problema lumilor transdimensionale şi în tot ce înseamnă fenomene supranaturale. El are un mod deosebit de simplu de a explica lucruri care, până acum, au fost un mister.

Scrierile politice ale lui Wilde sunt satirice şi adesea foarte amuzante. Cu toate acestea, are un simţ deosebit al pulsului evenimentelor mondiale şi multe dintre prezicerile sale pe termen lung s-au dovedit a fi profetice şi s-au adeverit, mai devreme sau mai târziu..

A scris 14 cărţi, traduse în 12 limbi, printre care se numără cele care constituie Cvintetul Taos: Afirmaţii, Forţa, Miracole, Accelerarea şi Ban la ban trage, care se bucură de un enorm succes; cărţile sale sunt considerate lucrări clasice, de referinţă, în acest gen de scrieri.