TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Steve Rother
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Steve Rother ducea o viaţă confortabilă, ca antreprenor general de construcţii, în San Diego, când, printr‑o serie sincronistică de evenimente, a fost adus ferm în situaţia de a‑şi îndeplini contractul. Steve şi soţia lui, Barbara, au început să‑şi schimbe atitudinea faţă de viaţă şi modul de a trăi, când, în dimineaţa Anului Nou 1995, şi‑au pus pe neaşteptate dorinţa pentru anul ce avea să vină, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în timp ce soarele răsărea deasupra plajei californiene. Din acea zi, vieţile lor s‑au transformat pentru totdeauna.

La scurt timp după aceea, Steve a început să primească mesaje de inspiraţie divină, din partea Grupului – mesaje pe care le‑a publicat în fiecare lună, sub numele de Semnale de Lumină. Aceste comunicări lunare de la Grup ţin de re‑amintirea şi acceptarea puterii personale şi de a ne simţi confortabil în vibraţiile superioare ce apar acum pe planeta Pământ. Grupul îl numeşte pe Steve „Păstrător al Flăcării” sau, pe scurt, doar Păstrătorul.

Steve nu s‑a mai întors la afacerea sa imobiliară. În prezent, el şi Barbara, soţia sa cu care este căsătorit de treizeci şi ceva de ani, ţin seminare de asumare a puterii în faţa unor Lucrători întru Lumină din întreaga lume. Ei le‑au ţinut în multe ţări, de trei ori la Societatea Ezoterică de la Naţiunile Unite din Viena, Austria şi de două ori la Societatea pentru Iluminare – Consiliul de Recreare, la sediul Naţiunilor Unite din New York. În luna aprilie 2000, în Viena, Steve şi Barbara au ţinut o lecţie despre channeling, considerată a fi prima lecţie de acest gen prezentată vreodată într‑o instituţie a Naţiunilor Unite.