TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Sri Vasudeva
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Sri Vasudeva s-a născut în Trinidadul Central în anul 1954. De la o vârstă fragedă, a fost fascinat de învățăturile Yoga. La vârsta de 20 de ani, dezamăgit de preocupările lumești, el a simțit o dorință puternică de realizare a Sinelui. În 1975 a călătorit în India, căminul lui stramoșesc și un pământ renumit pentru marii Maeștrii Spirituali. Acolo Energia Divină din el s-a trezit și a început o intensă transformare spirituală care a durat trei ani. Disciplina sa spirituală a culminat cu o perioadă de 40 de zile de intense și profunde experiențe yoghine, în urma cărora el a ajuns într-o stare de deplină pace lăuntrică și în unitate cu Divinul.

A obținut diploma de inginer la Universitatea Indiilor de Vest, după care a lucrat câțiva ani în funcții de conducere, dezvoltând aptitudini și dobândind o experiență valoroasă care l-a pregătit pentru viitoarea sa misiune.

În 1993 a renunțat la toate pozițiile lumești, pentru un singur scop – înălțarea spirituală a umanității. Misiunea sa este să ilumineze umanitatea astfel încât să creeze o lume în care pacea, iubirea și armonia vor triumfa. El este fondatorul și conducatorul spiritual al Ashramului Yoga Blue Star – o organizație non-profit care urmărește să promoveze dezvoltarea la nivel fizic, mental și spiritual al ființei noastre.

El conduce seminarii de meditații și colocvii în Trinidad și Tobago, care au transformat viețile a sute de căutători. Învățăturile lui sunt universale și nu aparțin nici unei religii. El ne învață să pătrundem înăuntru și să ne realizăm divinitatea înnăscută. „Caută-L pe Dumnezeu în tine ”, spune el „și tot ceea ce este al Lui va fi al tău ”.