TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Shirley Jenner

BIOGRAFIE

Dr. Shirley Jenner a absolvit în 1983 Geografia la University of Durham, după care a urmat un curs de instruire profesională pentru a deveni urbanist autorizat. A obţinut apoi un post de stagiar şi a lucrat timp de câţiva ani atât în administraţia locală, cât şi în domeniul privat, în calitate de consultant.

Ulterior, a început să se specializeze în managementul şi instruirea resurselor umane şi a reuşit să-şi transfere multe dintre deprinderile profesionale într-o nouă carieră — aceea de instruc­tor şi expert în dezvoltare personală. A lucrat cu companii mari şi mici din sectorul privat, dar şi cu servicii de asistenţă socială, cu instituţii de învăţământ şi cu organizaţii nonprofit. Acest nou rol al său implica nu numai consiliere profesională şi sesiuni de management al stresului, ci şi susţinerea unor cursuri pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare interpersonală.

Shirley Jenner deţine o diplomă de master în Managementul Personalului şi, în 1998, a câştigat un premiu din partea Institutului de Personal şi Dezvoltare (IPD) din Marea Britanie, pentru contribuţia sa în plan academic. De atunci, lucrează ca liber-profesionist, în calitate de consultant şi cercetător. În prezent, este lector principal în managementul resurselor umane la Manchester Metropolitan University. Este coautoare a lucrării Recruiting, Retaining and Developing Graduate Talent (Financial Times Prentice Hall, 2000).