TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Sharon Sayler

BIOGRAFIE

Sharon Sayler are o diplomă MBA, obţinută la George Fox University, este Communications Success Strategist şi cofondatoare a Impression Engineers, o companie pre­miată, specializată în design şi strategie comunicaţională.

Lucrează ca trainer, consiliază şi oferă servicii de coaching pentru manageri, învăţându-i cum să devină specialişti mai puternici în comunicare şi lideri mai influenţi. 

Ea combină excelenta înţelegere a comunicării cu o carieră prosperă în afaceri. A lucrat ca director de comunicare în cadrul mai multor companii şi a deţinut mai multe afaceri de succes.

Sharon Sayler se numără printre asociaţii lui Michael Grinder, unul dintre specialiştii de renume în ceea ce priveşte comunicarea nonverbală. A avut un aport deosebit la mai multe cărţi ale acestuia, printre care şi Charisma: The Art of Relationships, publicată în 2004.

Limbajul corpului tău este cea de-a treia carte scrisă de Sharon. Ea este, de asemenea, autoarea volumelor Beyond Marketing: Building Relationships şi Life’s Short. Live Passionately.