TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Sander G. Tideman
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Sander G. Tideman a devenit expert în dezvoltarea leadershipului și a businessului sustenabil, după o carieră încununată de succes în calitate de bancher și de consultant în afaceri. A lucrat cu organizații din întreaga lume și este director general la Mind & Life Europe, cadru universitar la Catedra de management pentru afaceri și societate de la Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus, și partener cofondator al Flow Foundation și Flow Impact Fund. După prima sa întâlnire cu Dalai Lama, din vremea studenției, s-a împrietenit cu el, iar această prietenie a jucat un rol crucial în formarea gândirii sale. În decursul a peste două decenii, s-a implicat în organizarea mai multor dialoguri cu Dalai Lama și cu lideri din domeniul afacerilor, din societate și din educație.

The Flow Impact Fund este o organizație care își propune să aducă în atenția lumii ideile descrise în această carte. Principala misiune este să sprijine proiectele de cercetare și educaționale și să trezească un nivel mai înalt de conștientizare a necesității dezvoltării leadershipului social în afaceri, pentru a crea tripla valoare prin implicarea organizațiilor, a clienților și a societății. Mai exact, Fondul se concentrează pe crearea de module educaționale, know-how, instrumente practice și indicatori de evaluare pentru lideri într-un cadru de referință instituțional intitulat A câștiga împreună cu societatea.

De asemenea, The Flow Impact Fund sprijină proiectele care urmăresc impactul social pentru dezvoltarea unui leadership tânăr în Bhutan, Tibet și Nepal și, de asemenea, organizează călătorii educaționale în aceste regiuni pentru liderii din domeniul afacerilor.