TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Robert Schmitz
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Robert „Bob” Schmitz s-a născut în New York City şi a absolvit colegiul Universităţii Dayton din Ohio. Aşa cum afirmă el însuşi, două lucruri i-au transformat în profunzime viaţa: faptul că a citit cartea Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi şi faptul că a studiat un curs despre succes organizat de „Institutul pentru Motivarea Succesului”. 

La vârsta de 30 de ani, Robert (Bob) Schmitz a cumpărat o franciză pentru un magazin. Mai târziu, a fost ales în consiliul de administraţie al companiei, ca reprezentat al celorlalţi proprietari de magazine. Pe la începutul anilor 80, Bob a deschis unul din primele magazine de închiriat casete video din Long Island. După ce a obţinut un succes enorm, şi-a vândut magazinele şi s-a mutat în Florida pentru a-şi continua aici creşterea personală şi spirituală. 

La sfârşitul anului 1987, Bob a înfiinţat o nouă afacere, comercializând produse cosmetice pentru îngrijirea pielii şi părului. În următorii patru ani afacerea lui s-a extins la nivel naţional. El a încorporat în ea programe de training în care a aplicat tot ce ştia în domeniul dezvoltării personale. Aşa au apărut faimoasele seminare din seria „Pune-ţi în gând să devii milionar”, care a ajutat foarte mulţi oameni să obţină o calitate a vieţii la care înainte doar visaseră. 

Bob s-a mutat în Pennsylvania în anul 2003 şi a înfiinţat împreună cu nişte prieteni o afacere de comercializare a dulciurilor. De atunci, compania lui s-a extins fantastic. Printre altele, Bob este şi un artist realizat. Arta lui poate fi contemplată pe site-ul www.bobschmitz.com