TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Robert O'Neill
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Robert O'Neill este unul dintre cei mai decorați veterani ai forțelor armate americane. Cu peste douăsprezece detașări în teatrele de operațiuni internaționale, O'Neill a luat parte la peste 400 de misiuni de luptă, în calitate de combatant și lider de echipă. Deși cea mai mare parte a carierei sale este învăluită în misterul specific operațiunilor strict secrete, astăzi se știe că O'Neill a fost unul dintre acei profesioniști tăcuți însărcinați cu cele mai dificile misiuni, în cele mai grele circumstanțe. O carieră remarcabilă, desfășurată în umbră.

Ajuns la gradul de Senior Chief Petty Officer în cadrul Forțelor Navale ale S.U.A., O'Neill a activat în DEVGRU ca lider de echipă, instructor, master training specialist, lunetist, spărgător, maestru parașutist, instructor pentru operațiuni aeriene, scafandru și expert în operațiuni de supraviețuire. Are la activ peste 1000 de salturi cu parașuta.

A primit peste 100 de decorații cu onoruri, printre care două Silver Stars, patru Bronze Stars, un Joint Venture Commendation Medal, trei Presidential Unit citations și două Navy/Marine Corps Commendations.