TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Richard L.Brandt

Raftul Cartepedia

Richard L.Brandt

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

Richard L. Brandt este un jurnalist cu peste două decenii de experienta în literatura ştiintifică, tehnică şi de afaceri. Este autorul mai multor cărţi, referitoare la viaţa unor personalităţi din lumea finanţelor şi din IT. 

Are o diplomă în microbiologie, obţinută la Universitatea California din Santa Barbara. A studiat matematica la Colegiul Harvey Mudd şi ingineria la Universitatea Delaware.

Înainte de a începe să lucreze ca jurnalist, a fost tehnician în industria chimică, lucrând la Dupont Co. vreme de doi ani.

În 1981, a primit o bursă pentru jurnalism din partea Asocia­ţiei Americane pentru Progresul ştiinţei. Iar în 1991, a beneficiat de o altă bursă pentru jurnalism, de această dată din partea Institutului Tehnologic din Massachusetts.

Cariera lui de jurnalist a început în 1981 la publicaţia BusinessWeek, unde a lucrat în calitate de corespondent până în 1995. Între 1995 şi 1999, a fost redactor executiv, apoi redactor-şef al revistei de tehnologie şi afaceri Upside din San Francisco, pentru care a lucrat ulterior doar ca editorialist. În perioada 1999–2001, a fost editor şi director pentru dezvoltarea afacerii la eFounders LLC. 

Pe parcursul ultimilor ani, Richard Brandt a fost frecvent invitat la diverse emisiuni de radio şi televiziune, difuzate pe plan local sau naţional în Statele Unite. De asemenea, a participat de multe ori ca vorbitor la conferinţele importante din domeniul IT.

De-a lungul timpului, a fost distins cu mai multe premii pentru activitatea sa ca jurnalist.