TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Rebecca Katz
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

În calitate de senior chef cu experienţă şi consilier nutriţionist la unul dintre cele mai mari centre americane de wellness pentru persoanele bolnave de cancer, Rebecca Katz este veriga culinară dintre medicii şi pacienţii cu aceleaşi obiective, şi anume acela de a mânca sănătos pentru a profita la maximum de tratamentele pentru cancer, de a reduce pe cât posibil efectele lor secundare şi de a îmbunătăţi rezultatele. Este fondatoarea Inner Cook, o clinică specializată în satisfacerea nevoilor nutriţionale specifice ale pacienţilor diagnosticaţi cu cancer, şi senior chef în cadrul programului Commonweal Cancer Help din Marin County, California. Rebecca Katz a fost invitată să ţină cursuri la cele mai mari centre medicale academice din Statele Unite, inclusiv la conferinţa anuală Food as Medicine (Mâncarea ca medicament).

•Şi-a petrecut peste un deceniu motivând oamenii să mănânce sănătos.

•Principalul său instrument este AROMA: le arată oamenilor că gustul senzaţional al mâncării şi calităţile sale nutriţionale de excepţie pot coexista în aceeaşi farfurie.

•Crede cu tărie în faptul că pregătirea unor mâncăruri sănătoase şi hrănitoare, care alintă papilele gustative, este irezistibilă.

•A inventat denumirea de „interpret culinar”, care descrie perfect ocupaţia sa: traducerea marii ştiinţe a nutriţiei şi aplicarea principiilor sale direct în farfuria noastră.