TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Peter James

Raftul Cartepedia

Peter James

Vezi toate cărţile
Preview Ai să mori mâine Ai să mori mâine Peter James
Indisponibil
Preview Aproape mort Aproape mort Peter James
Indisponibil

BIOGRAFIE

Peter James, născut în 1948, la Brighton, Anglia, este un scriitor de romane polițiste de succes. După ce a studiat cinematografia la Ravensbourne Film School London, a debutat ca scenarist la televiziunea din Toronto. Însă ceea ce-și dorea era să scrie romane polițiste, astfel că debutează ca scriitor cu romane de spionaj. Celebritatea i-o aduce bestsellerul Possession (tradus în douăzeci și trei de limbi), roman de suspans, în care se întrepătrund două universuri: crima și paranormalul.

Ca romancier, s-a impus pe scena literară cu treisprezece volume, traduse în mai multe limbi, acestea reflectând pasiunea sa pentru fenomenele paranormale.

Viu sau mort (Dead Simple) este primul volum din seria Roy Grace, din care mai fac parte și Să mori frumos! (Looking Good Dead), Aproape mort (Not Dead Enough) și Dead man’s footsteps (Pe urmele mortului). În prezent, lucrează la ecranizarea bestsellerului Viu sau mort, pentru care i s-au decernat Premiul Krimi-Blitz în 2005, Le Prix Polar International în  2006 și Le Prix Coeur Noir, în 2007.

Peter James a fost producătorul executiv al filmului Neguțătorul din Veneția (2004) și a colaborat la serialul Bedsitcom, nominalizat la Rose d’Or.