TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Paul Hanna

Raftul Cartepedia
AdaugăPreview Şi tu poţi avea succes Şi tu poţi avea succes Paul Hanna
În stoc
16,18 lei
-30%
23,12 lei

BIOGRAFIE

Paul Hanna, unul dintre cei mai importanţi specialişti motivaţionali din Australia, e dovada vie că toţi oamenii îşi pot atinge visele, dacă le urmăresc cu tenacitate şi perseverenţă. 

Paul avea numai 14 ani când a murit tatăl său. La 16 ani părăsea şcoala, din cauza nepromovării examenelor la limba engleză. Apoi s-a angajat şi a început să facă marketing turistic, fiind desemnat să conceapă programe de vacanţă. Până la vârsta de 25 de ani, călătorise deja prin toată lumea. 

În următorii ani, şi-a văzut afacerea crescând. A început prin a ţine discursuri gratuite la Rotary şi a ajuns ulterior să lucreze cu cei mai importanţi oameni de afaceri din Australia. 

În prezent, pe lângă seminarii, conferinţe şi convenţii destinate angajaţilor din firme, Paul Hanna susţine şi consultaţii pentru manageri, cu o listă de clienţi care se situează în elita corporaţiilor australiene. Myer Grace Bros a trimis 12 000 de angajaţi) să participe la seminariile lui Paul Hanna. Peste 10 000 de angajaţi de la McDonald’s Australia şi McDonald’s Noua Zeelandă au participat la programele lui. ªi lista continuă. Target, Vodafone, Ford, Telstra, Toyota şi Westpac sunt numai câteva dintre celelalte mari companii care beneficiază periodic de serviciile acestui dinamic orator. 

În iulie 2006, Penguin Books i-a publicat cea de-a opta carte, The Success Motivator.