TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Paul du Toit

BIOGRAFIE

Paul du Toit este un specialist cu experienţă în dezvoltarea abilităţilor de a susţine prezentări. Începând cu 1999 a pregătit mii de oratori şi deseori a ţinut cursuri de specialitate în universităţi celebre. Susţine prezentări, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, despre motivare, relaţiile cu clienţii şi schimbarea atitudinii . 

Ca membru fondator şi fost preşedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud (2005-2006), Paul du Toit a ocupat, totodată, funcţia de secretar al International Federation for Professional Speakers (2006-2008), devenită, în prezent, Global Speakers Federation. Este de asemenea,  membru al CSP (Certified Speaking Professional).

În prezent, este director general al South Africa Congruence Group, organizaţie care se ocupă de dezvoltarea resurselor umane pentru companii de diferite dimensiuni. Paul du Toit este unul dintre cei mai renumiţi formatori în susţinerea prezentărilor pe plan mondial şi a ajutat mii de oameni să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi să-şi formeze o gândire specifică unui bun orator. Prin colaborarea sa susţinută cu Global Speakers Federation, a dobândit o mare experienţă, ca urmare a colaborării cu clienţi importanţi din toată lumea şi a participării la numeroase congrese ale oratorilor profesionişti din diverse ţări.