TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Paul Chetreanu-Don
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

PAUL CHETREANU-DON s-a născut la 30 aprilie 1985 în Cluj-Napoca. Este un fost jucător profesionist (campion naţional şi selectat în mai multe rânduri în lotul naţional) şi antrenor de baschet, actualmente președinte al unui club sportiv, organizator al unor concursuri de atelaje canine (Cupa Beliş, Cupa Clujului), cantautor, psihoterapeut, conferențiar, publicist şi scriitor, un adevărat „Homo Universalis” (Oliviu Crâznic). A absolvit în 2004 Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj-Napoca, limba germană matern.

A cochetat cu Facultatea de Filosofie din Cluj-Napoca a Universității Babeș-Bolyai, însă nu a absolvit. A terminat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și cea de Educație Fizică și Sport, ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind licențiat în ambele. Masteratul l-a absolvit în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației în „Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie”.

În prezent lucrează ca psihoterapeut, având formări profesionale în „Psihoterapie Pozitivă”, „Hipnoză Ericksoniană” și „Terapia cognitiv-comportamentală”, fiind și formator în „Psihoterapie Pozitivă”. A publicat șase volume de poezii: Conglomerat al morțiiEu sunt… un visător malignExilul iubiriiPriviri dinspre mine înspre mineRăstignirea timpuluiPierdut într-un an de poezie și o carte de psihologie, Convorbiri din intimitate, în cadrul Editurilor Eikon și Școala Ardeleană.