TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ Patrick Lencioni
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Patrick Lencioni este fondator şi preşedinte al companiei The Table Group, Inc., o firmă de consultanţă înfiinţată în 1997 în domeniul managementului şi axată, în principal, pe rezolvarea problemelor de muncă în echipă, leadership şi sănătate organizaţională. Este considerat „un model definitoriu pentru următoarea generaţie de teoreticieni ai afacerilor“.

În calitate de consultant şi orator marcant, Lencioni a lucrat cu mii de oameni cu funcţii executive în cadrul unor organizaţii din diferite domenii: tehnologie de vârf, universităţi, companii din topul Fortune 500 sau organizaţii nonprofit. Printre clienţii săi, se numără Southwest Airlines, Sam’s Club, AT&T, Bechtel, Cisco, Mitsubishi, Sprint, Microsoft, New York Life, Allstate, Visa şi FedEx.

Înainte de a fonda The Table Group, a lucrat la firma de consultanţă în management Bain & Company, dar şi la Oracle Corporation şi Sybase, unde a fost vicepreşedinte cu atribuţii legate de dezvoltarea organiza­ţională. De ase­menea, a făcut parte şi din Consiliul Director Naţional pentru Make-a-Wish Foundation of America, între 2000 şi 2003.

Pasiunea lui Patrick Lencioni pentru organizaţii şi echipe se reflectă în cărţi (şase titluri, dintre care cinci devenite bestseller), articole publicate în presă, conferinţe, seminarii şi activitatea de consultanţă. Cinci disfuncţii ale muncii în echipă se află de multă vreme pe listele de bestselleruri publicate de New York Times, BusinessWeek, Wall Street Journal şi USA Today. Patrick Lencioni a fost citat de numeroase publicaţii de prestigiu (Fast Company, Inc. Magazine, USA Today, Entrepreneur şi Harvard Business Review).