TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Nina LaCour
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Nina LaCour s-a născut și a crescut în East Bay. A obținut diploma de licență la San Francisco State University și a absolvit un masterat în scriere creativă la Mills College în Oakland. Lucrarea ei de disertație a devenit și primul ei roman cu titlul Hold Still.

După ce a lucrat ca librar și a fost profesoară de limba engleză la liceu, în prezent scrisul și rolul de părinte îi ocupă mare parte din timp. Ocazional, predă scriere creativă, ține prelegeri și participă la conferințe naționale și internaționale.

La momentul apariției, romanele ei (The Disenchantments, Everything Leads to You, Watch Over Me) au ajuns pe lista celor mai bune cărți ale anului în Boston Globe, Booklist, Publishers Weekly, Seventeen, Bustle ș.a. Împreună cu David Levithan a scris și publicat You Know Me Well. De asemenea, a colaborat la alcătuirea a numeroase antologii de povestiri, printre care Summer Days and Summer Nights, sub coordonarea lui Stephanie Perkins.

În 2009 a câștigat Northern California Book Award for Children’s Literature, iar cărțile ei au fost traduse în peste zece limbi.

Nina locuiește în San Francisco, adoră să gătească și iubește grădinăritul și excursiile în aer liber alături de soția ei și fiica lor.