TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Nigel Cumberland
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Nigel Cumberland este co-fondatorul The Silk Road Partnership, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de executive coaching și de leadership training solution pentru unele dintre cele mai importante organizații din lume. A trăit și a lucrat în locuri diverse precum Hong Kong, Glasgow, Budapesta, Santiago, Guatemala, Londra și Shanghai, obținând experiența și înțelepciunea care l-au ajutat să învețe despre ce anume ai nevoie pentru a reuși în viață.

Anterior, Nigel a lucrat ca director financiar la Coats plc, precum și pentru unele dintre cele mai importante firme de recrutare din lume, inclusiv Adecco. Este membru al Chartered Institute of Management Accountants din Regatul Unit al Marii Britanii. În anul 2000, a fondat o agenție de recrutare premiată, cu sedii în Hon Kong și China, firmă care a fost ulterior vândută companiei britanice de recrutare Hays plc. Absolvent al Universității Cambrifge din Marea Britanie, Nigel este un specialist în executive coaching și un profesionist în domeniul pregătirii și formării personalului cu funcții de conducere.

Este autorul unui mare număr de cărți de dezvoltare personală și de leadership, dintre care cele mai recente sunt: 100 Things Millionaires Do: Little Lesson in Creating Wealth (Nicholas Brealey Publishing, 2019), The Ultimate Management Book (John Murray Learning, 2018), 100 Things Successful People Do: Little Exercices for Successful Living (John Murray Learning, 2016), Secrets of Success at Work: 50 Techniques to Excel (Hodder & Stoughton, 2014), Finding and Hiring Talent in a Week (John Murray Learning, 2016) și Leading Teams in a Week (John Murray Learning, 2016).

Nigel este căsătorit cu o femeie minunată pe nume Evelyn, care este preocupată de pictură. Are doi copii excepționali - un fiu, Zeb, și o fiică vitregă, Yasmine.