TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Monica Ramirez
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Monica Ramirez a locuit timp de 12 ani în SUA, unde a publicat 7 romane de ficțiune sub numele Monica Danețiu-Pană. Bucureșteancă, absolventă de coregrafie, acrobată, absolventă a Universității Belford din California cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin la feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj internațional Alina Marinescu, publicat în America sub numele The Unwilling Assassin.

În luna septembrie 2010 a lansat Cum am slăbit 70 kg mâncând 6 mese/zi, carte inspirată după experiența personală. În decembrie 2010, a apărut The Heiress`s Knight, o carte pentru copii în limbă engleză pe care a scris-o pentru fiica ei cea mare.

În America, i-au apărut volumele din seria de spionaj internațional Alina Marinescu, în următoarea ordine: The Unwilling AssassinWhispered IdentitiesBalance of PowerHidden Rules și Love Thieves, precum și  două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers AffairKit Black, și thriller-ul Blackout.

În România au apărut: Asasin la feminin (vol. I din seria Alina Marinescu), Kit BlackCum se scrie un best-seller (Tehnica americană de a transforma o idee într-un roman de succes), Traficantul de umbreIdentități secrete (vol. II din seria Alina Marinescu), Seducția apeiBalanța puterii (vol. III din seria Alina Marinescu).