TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Mike Robbins
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Mike Robbins este autorul volumelor Puterea aprecierii. Concentrează-te pe lucrurile bune și Puterea autenticității. Fii tu însuți. Toți ceilalți o fac deja, care au fost traduse în 14 limbi.

Este un speaker foarte căutat, care ține discursuri și seminarii peste tot în lume. Mike lucrează cu persoane individuale, echipe și organizații, învățându-i pe cei care participă la evenimentele susținute de el să se prețuiască pe ei înșiși și pe ceilalți, să fie sinceri, să lucreze bine împreună , să ajungă cu ușurință la rezultatele dorite și să evalueze lucrurile în mod rațional.

Mike este membru al National Speakers Association și unul dintre cei sub 10% dintre speakerii profesioniști din întreaga lume, care au obținut prestigioasa distincție de speaker profesionist autorizat - Certified Speaking Professional (CSP).

Este colaborator permanent din 2008 la „The Huffington Post”, iar activitatea lui a fost prezentată la ABC News, la postul de radio Oprah, la „The Washington Post” și la multe alte instituții mass-media.