TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autor \ Mihai Fulger
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Mihai Fulger este jurnalist, critic şi selecţioner de film. Începând cu anul 2002, a publicat peste 1.000 de articole pe diferite teme legate de film, în mai multe publicaţii cu profil cultural sau generalist, precum şi pe Internet. Prima sa carte publicată este un volum de interviuri, "«Noul val» în cinematografia românească", pentru care a primit premiul "George Littera" al Asociaţiei Criticilor de Film din România. A tradus şi redactat o serie de cărţi de film.

Este membru al Asociaţiei Criticilor de Film din cadrul Uniunii Cineaştilor din România (UCIN) şi al Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film (FIPRESCI). A fost membru al juriilor FIPRESCI la festivaluri internaţionale de film, cum ar fi Varşovia (2008), 16 Transilvania Cluj (2010), Pusan (2010), Durres (2011) şi Arsenals Riga (2011).

S-a ocupat cu selecţia şi a fost membru în juriul mai multor festivaluri de film din România şi a fost implicat în organizarea altor festivaluri. În 2010, a fost membru în juriul de preselecţie pentru Premiile Gopo ale industriei de film din România.