TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Mihai Dragnea

Raftul Cartepedia
Mihai Dragnea

Mihai Dragnea

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview This is Retention This is Retention Mihai Dragnea
În stoc
20,18 lei
-25%
26,9 lei

BIOGRAFIE

Mihai Dragnea are peste 9 ani de experiență în Customer Retention și 11 ani de experiență profesională în companii de top din Telecom, Banking & IT. Este autorul primei cărți din România despre păstrarea clienților, This is Retention (Editura ALL, 2016). 

Mihai a absolvit studiile universitare de masterat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în cadrul programului „Brand Management & Comunicare Corporatistă”, cu lucrarea de dizertație intitulată Influența strategiilor de reținere a clienților asupra adaptabilității organizațiilor inteligente. Este expert în Retention Marketing, cu experiență puternică în dezvoltarea și execuția strategiilor globale de Customer Retention. Știe să CRM-izeze de la pricing & analiza datelor până la comunicarea către clienți. Promovează Customer Lifetime Value ROI pentru retail & online, B2C & B2B. Este certificat în Digital Marketing și pasionat de tot ceea ce înseamnă comunicare. Este speaker la Customer Experience Forum (edițiile 2013 & 2014), Mobile Advertising Congress (2014) și moderator al conferințelor „Customer Care Conference” (edițiile 2014 & 2015).

A predat primele cursuri de Customer Retention din România la Academia de Studii Economice din București, în cadrul cursurilor „Modele Econometrice”. A fost invitat să predea cursuri de Customer Retention la Școala Națională de Studii Politice și Administrative pentru studenții masterului în Social Media & Online Marketing. Momentan, este doctorand în Cibernetică și Statistică – Statistică Informațională cu aplicații în deciziile de marketing-management (data science), la Academia de Studii Economice din București. 

„Mihai este un artist desăvârșit. Iar arta sa stă în măiestria cu care reușește să pună în practică una dintre cele mai frumoase discipline de business, relația cu clienții.” Mădălina Vilău, Managing Director, Marketing Insiders Group

www.thisisretention.com