TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Mihai Băşoiu
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Absolvent al universității Politehnice București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Mihai Bășoiu este un specialist recunoscut în domeniul telecomunicațiilor. Autor a patru investiții brevetate în România și a mai mult de 30 de inovații aplicate în tehnologia radioreceptoarelor și TV, Bășoiu semnează, în cei patruzeci de ani de activitate, un număr impresionant de volume de specialitate (peste 35) la editurile Tehnica, Teora, Elco și Meteor Press.

Personalitate plurivalentă, Mihai Bășoiu e dovada vie a faptului că o carieră în domeniul tehnicii nu face decât să potențeze înclinațiile artistice ale unei minți iscoditoare și însetate de partea frumoasă și, de ce nu, gustoasă a vieții. Așa se face că, în ultimii ani, Bășoiu se dedică celor mai dragi dintre pasiunile lui de-o viață: arta culinară, pictura/grafica, sculptura în lemn și piatră, arta creștină, arta țărănească. Are o impresionantă colecție de fluierice și jucării țărănești din lut (sute de exmplare), precum și o colecție de clopoței pentru animale.

Mihai Bășoiu este un maestru în arta gastronomiei deosebit de generos și îngăduitor. De fapt, el știe să exploateze la maximum cele câteva atribute ale salatelor care fac din ele un fel de vedere ale artei culinare contemporane.