TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Michael Bungay Stanier
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Michael Bungay Stanier transformă idei mari și complexe în informații practice și accesibile pentru oameni obișnuiți, pentru ca ei să poată deveni o forță de schimbare.

Cărțile lui s-au vândut în peste un milion de exemplare, iar Coaching zi de zi a fost bestseller Wall Street Journal. A apărut pe blogurile și pe platformele de rețele sociale ale unor lideri de opinie ca Seth Godin, Tim Ferriss și Brené Brown, iar discursul său TEDx despre „Îmblânzirea Monstrului Sfaturilor” a fost urmărit de peste un milion de utilizatori.

Este fondatorul Box of Crayons, o companie de învățare și dezvoltare care ajută organizațiile să treacă de la acțiunea bazată pe sfaturi la cea bazată pe curiozitate. Angajații săi au instruit peste o jumătate de milion de persoane, pentru clienți precum Microsoft, Salesforce, TELUS și Gucci.

Înainte să creeze Box of Crayons, realizările lui MBS au inclus publicarea unui articol academic despre James Joyce și a unei povestiri în stil Harlequin, roluri minore în inventarea pizzei cu crustă umplută de la Pizza Hut și în crearea „unuia dintre cele mai proaste whiskyuri single-malt din istorie”, precum și 20 de minute în care a scris ceea ce a rămas mai bine de 20 de ani viziunea globală GlaxoSmithKline. Este bursier Rhodes și trăiește în Toronto, Canada.