TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ María Jesús Soto
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

María Jesús Soto are o lunga cariera profesionala in lumea financiara, de peste 25 de ani. Timp de 10 ani a fost Partener fondator al AB Asesores din León și de mai bine de 4 ani ca vicepreședinte în Morgan Stanley, conducând în această perioadă proiecte de schimburi comerciale și relații publice între SUA și Spania și colaborând cu membrii comunității hispanice din SUA, precum și cu reprezentanți ai guvernului american și spaniol.

Timp de 10 ani a lucrat ca agent financiar pentru prestigioasa firmă Inversis Banco, în calitate de Managing Partner al biroului din León.

Din decembrie 2014, ea lucrează ca agent financiar pentru Andbank în calitate de Managing Partner al biroului din León.

În plus, din 2010, ea conduce portalul de informații financiare, elinversorinquieto.es.

În 2012 a fost numită membră a Consiliului Social al Universității din León, făcând parte din Comisia Economică și Financiară.

Are o vastă experiență de peste 18 ani în activități didactice în diverse instituții publice și private, precum și în conferințe și întâlniri cu mass-media. De asemenea, este autoarea diverselor publicații și articole legate de mediul financiar și investițional, printre care  „Prima mea carte despre economie, economii și investiții” ,  „ Prima mea călătorie în lumea afacerilor și a antreprenorilor  și  „Primele mele alegeri: publice. sector și sisteme guvernamentale”  colecția  Economie practică pentru copii, colecția Fabulele pentru gândire și cea mai recentă adăugare „Criterii ESG și investiții durabile. Să avem grijă de planeta noastră.”

Președinte al companiei mexicane W&P Independent Advisors din septembrie 2015.

Din ianuarie 2017, Președinte al Fundației María Jesús Soto, care este dedicată diseminării culturii economico-financiare și antreprenoriale de bază.