TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Marcia Reynolds
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Dr. Marcia Reynolds este fascinată de modul în care funcționează creierul uman, în special de lucrurile care declanșează sentimentele de conexiune, dedicare, posibilitate. Bazându-se pe rezultatele propriilor cercetări, ea îi ajută pe coachi și lideri să transforme conversațiile dificile cu oamenii lor în instrumente eficace de declanșare a unor schimbări în gândire.

Marcia a condus programe de training și executive-coaching în organizații din 38 de țări și în universități de top, inclusiv Harvard Kennedy School și Cornell University. Domeniul ei de expertiză cuprinde inteligența emoțională pentru coachingul transformațional.
Dr. Marcia Reynolds a făcut pionierat în domeniul coachingului. A fost unul dintre primii membri ai Federației Internaționale de Coaching și al cincilea președinte al acesteia, rămânând la finalul mandatului pe poziția de director global în cadrul boardului. De asemenea, a ocupat poziția de președinte al Asociației Organizațiilor de Training în Coaching, a fost director de training al Institutului de Coaching de la Virginia Tech, a făcut parte din corpul profesoral al Academiei Internaționale de Coaching a Rusiei și a creat Școală de Coaching din China. Marcia este plasată pe locul cinci în lume în cadrul listei Global Gurus top 30.
Marcia este doctor în psihologie organizațională și are două masterate în domeniul educației comunicării.