TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Manuel Savu
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Manuel Savu a fost preocupat profund în ultimii 30 de ani de arta cunoașterii spirituale și a vindecării traumelor trecutului – pe care îl consideră în multe cazuri un factor care acționează din spatele conștientului și care ne poate controla viața într-un mod nefericit.

Prima sa întâlnire cu lumea spiritului s-a materializat chiar în jurul vârstei de 6 ani – când, aflat în casa bunicii sale, a avut spontan prima sa ieșire din corpul fizic. Avea să afle după mai bine de 25 de ani că o astfel de experiență poartă numele de „Out Of Body Experience” sau „Astral Projection”. Aceste experiențe spontane de decorporalizare au durat în jur de un an în perioada copilăriei și au revenit în jurul vârstei de 22 de ani. Contactul cu lumile non-fizice, nelimitările de dincolo de limitele rațiunii și ale corpului fizic l-au condus iremediabil, uneori chiar nemilos, pe drumul cunoașterii și al lumilor sensibile și au reprezentat punctul central al devenirii sale și al goanei pe urmele formelor de conștiință, înțelegând astfel importanța prezenței sale în lumea fizică dintr-o altă perspectivă.

Încercările spirituale prin care a trecut, neopțional – cum singur a concluzionat, l-au condus de-a lungul timpului în locuri în care a experimentat de la hinduismul și budismul înțelepților din Bali, misticismul bătrânilor înțelepți din Asia Centrală, magia și profețiile Egiptului Antic și controversele Vaticanului, până la șamanii din deșerturile fostei Uniuni Sovietice!

„Sunt un soi de Indiana Jones al lumii spiritului”, glumește Manuel.

În momentul de față, Manuel a încheiat o nouă carte, de data aceasta nu un roman, ci o carte în care explorează propriile experiențe și concluzii legate de natura umană, cauzalitățile și natura nevăzută a dezechilibrelor psihice, interacțiunea sensibilă a naturii umane cu Universul, programările succesive ale lumii moderne și multe alte subiecte având același destin psihanalitic și spiritual. Această carte se numește „Confesiuni despre nevăzut” și urmează să apară pe piață în lunile următoare.