TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Mantak Chia

BIOGRAFIE

Mantak Chia studiază viziunea taoistă asupra vieții încă din copilărie. Stapinirea acestor cunoștințe străvechi, desăvârșită de studierea altor discipline, a dus la elaborarea sistemului Tao Universal, pe care maeștrii îl predau acum pretutindeni în lume.
Mantak Chia s-a născut în 1944 în Thailanda, din părinți chinezi. La șase ani a învățat de la călugării budiști cum să „liniștească mintea”. La liceu a învățat box thailandez tradițional și în scurt timp a atins un grad de măiestrie considerabilă în aikido, yoga și tai chi. În timpul studenției în Hong Kong a început să aprofundeze cu adevărat scrierile despre stilul de viață taoist, ajungând în cele din urmă să stăpânească diverse discipline ezoterice, sub îndrumarea mai multor maeștri, printre care I Yun, Meugi, Cheng Yao Lun și Pan Yu. Pentru a înțelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, a studiat de asemenea anatomia și științele medicale occidentale.
Maestrul Chia a predat sistemul sau de vindecare și de practici energizante mai multor zeci de mii de cursanți și a format peste două mii de instructori și practicieni în toată lumea. A înființat centre de instruire și de studii taoiste în numeroase țări de pe glob. În iunie 1990, în cadrul Congresului Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong, a fost desemnat Maestrul Qi Gong al Anului.