TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Mădălina Dinu

BIOGRAFIE

Este lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, la disciplina Drept procesual civil, si avocat in Baroul Ilfov. De asemenea, este formator la Institutul Notarial Roman, precum si formator la INPPA, la disciplina Drept procesual civil.

Din mai 2014 – prezent este postdoctorand in cadrul proiectului POSDRU nr. 141699 cu tema Modernizarea legislatiei nationale in contextul uniformizarii dreptului la nivel european si implicatiile socio-politice asupra sistemului administrativ, tema proiectului de cercetare: Procesul civil. Judecata in prima instanta.

A absolvit Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti in anul 2007 si Facultatea de Drept a Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti, in anul 2008, ca sefa de promotie. A absolvit cursurile INPPA in noiembrie 2010 si este Doctor in drept din anul 2013.

A publicat, ca autor unic sau in coautorat, mai multe articole in reviste de specialitate. Printre ultimele carti publicate: Executarea silita in noul Cod de procedura civila (coautor), 2015, Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Spete si grile, 2014; Teste grila pentru pregatirea examenului de licenta. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal - editia a 2-a, 2014; Teste grile pentru concursuri si examene, in colaborare cu Gabriela Raducan, Marius Voineag, Carolina Nita, patru editii; Drept procesual civil – curs pentru invatamantul la distanta, in coautorat cu Claudiu Dinu, Ed. Renaissance, 2010; Legislatia asigurarilor si reasigurarilor in Romania – comentarii si explicatii (coautor), 2010; Cadastru si publicitate imobiliara – culegere de practica judiciara (coautor), 2009.