TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Lawrence G. Hrebiniak

Raftul Cartepedia

Lawrence G. Hrebiniak

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Strategia în afaceri. Implementarea şi executarea eficientă Strategia în afaceri. Implementarea şi executarea eficientă Lawrence G. Hrebiniak
În stoc
29,93 lei
-25%
39,9 lei

BIOGRAFIE

Dr. Lawrence G. Hrebiniak este membru al Departamentului de Management al Wharton School din cadrul Universitatii din Pennsylvania, din 1976. In prezent preda cursuri de strategie competitiva si implementare a strategiei pentru programele M.B.A. ale facultatii. Inainte de a se alatura universitatii a ocupat posturi de conducere in industria automobilului si a fost presedinte al Departamentului de Teoria Organizatiei in cadrul Academiei de Management. Timp de peste doi ani a fost unul din cei cinci membri ai facultatii Wharton care au oferit explicatii in cadrul programului de televiziune Wharton Management Report, difuzat de reteaua Financial News Network. Activitatile sale de consultanta si programele de pregatire a cadrelor de conducere executiva se concentreaza asupra implementarii strategiei, elaborarii acesteia si proiectarii organizatiei  atat in S.U.A. cat si in alte tari. 

Printre clientii lui Lawrence G. Hrebiniak se numara companii celebre precum Johnson & Johnson, AT&T, Chemical Bank, Isuzu, Dun & Bradstreet, DuPont, Administratia Asigurarilor Sociale, First American Bankshares, General Motors, Chase Manhattan, Studio Ambrosetti, Microsoft, Aventis si GE.