TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Kimberly Andrews
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Kimberly Andrews este un biolog și geolog instruit care a crescut în Munții Stâncoși canadieni. A trăit și a lucrat în Noua Zeelandă, Borneo și Marea Britanie. La Londra, a lucrat pentru The House of Illustration, al cărei principal ambasador este Quentin Blake. De asemenea, a lucrat la Muzeul de Istorie Naturală, atât în casa Butterfly, cât și în culise, ajutând la îngrijirea exemplarelor de mamifere. Prima ei carte ilustrată, Tuna and Hiriwa, a fost distinsă cu premiul Storylines Notable în anul 2017 și a fost selectată pentru categoria Te Reo a New Zealand Book Awards pentru copii și tineri.

În 2019, prima poveste pe care Kimberly a scris-o și a ilustrat-o, Puffin the Architect, a câștigat Premiul Russell Clark pentru Ilustrație și a fost finalistă pentru cea mai bună carte de film în cadrul Premiilor de carte pentru copii și tineri din Noua Zeelandă. De asemenea, a câștigat un premiu Storylines Notable Picture Book, precum și premiul NZ Booklovers pentru cea mai bună carte pentru copii.

Kimberly locuiește împreună cu soțul și fiica ei într-o casă mică, lângă Wellington, unde ilustrează, scrie și își conduce afacerea Tumbleweed Tees.