TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Kate Ludeman

Raftul Cartepedia

Kate Ludeman

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Sindromul masculului alfa Sindromul masculului alfa Eddie Erlandson
În stoc
19,56 lei
-30%
27,94 lei

BIOGRAFIE

Dr. Kate Ludeman, de profesie psiholog, este CEO al Worth Ethic Corporation, fiind un foarte cunoscut instructor de personal executiv. A lucrat cu peste o mie de persoane cu funcţii de CEO şi din managementul superior de pe fiecare continent, din domenii foarte variate (de la înalta tehnologie până la farmaceutice şi bunuri de consum).
Fost vicepreşedinte al departamentului de resurse umane al unei companii IT din Silicon Valley, Kate Ludeman este un orator solicitat pentru numeroase forumuri de afaceri, a apărut în peste o sută de emisiuni radio şi TV şi a fost moderator pentru o parte din emisiunile staţiilor locale din Dallas şi San Francisco ale reţelei media ABC. A scris mai multe cărţi în domeniu, la două dintre ele fiind coautor.
Cu profunda sa experienţă şi înalta calificare, autoarea face cunoscute abilităţile inovative şi practice care le sunt necesare puternicilor lideri în afaceri, precum şi celor care lucrează cu aceştia. Fiind specializată atât în inginerie, cât şi în psihologie, ea are o abordare unică, ce îi ajută pe lideri să-şi maximizeze performanţa, prin combinarea abilităţilor analitice cu inteligenţa emoţională.