TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ John Whitmore
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Sir John Whitmore este expert în leadership şi schimbare organizaţională şi lucrează cu companii multinaţionale pentru crearea de programe de coaching în management şi programe de leadership. A scris cinci cărţi despre sport, leadership şi coaching, cea mai cunoscută fiind Coaching pentru performanţă, cu peste 500 000 de exemplare vândute în toată lumea şi tradusă în peste 17 limbi.

Onorat cu Premiul Preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF) şi considerat business-coach-ul nr. 1 de către cotidianul Independent, considerat ca având cel mai mare impact asupra profesiei de coach de Asociaţia Britanică de Coaching, Sir John Whitmore este una dintre figurile importante în comunitatea internaţională a coaching-ului, cu o activitate ce se desfăşoară la nivel global.

Sir John Whitmore a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery şi David Whitaker, după ce au format „The Inner Game” în Marea Britanie şi au studiat şi lucrat cu Tim Gallwey şi Bob Kriegel în Statele Unite. Ei au fost primii care au definit procesele de coaching şi au creat un proces de învăţare experienţială destinat depăşirii obstacolelor interne precum frica, îndoiala şi convingerile limitative.