TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ John P. Strelecky
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

John P. Strelecky este autorul mai multor bestselleruri motivaționale și inspiraționale, fiind, alături de Oprah Winfrey, Tony Robbins și Deepak Chopra, una dintre personalitățile marcante în domeniul dezvoltării personale. Cărțile sale au fost traduse în 35 de limbi și s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume.

La treizeci și trei de ani, după un eveniment care i-a schimbat viața, Strelecky a scris prima sa carte, Cafeneaua de la capătul lumii (The Why Café). Lucrarea a cunoscut un succes fulgerător, reprezentând o sursă de inspirație pentru cititori de pe toate continentele. I-au urmat alte volume, printre care Life Safari, Cele cinci priorități în viață (The Big Five for Life), Întoarcere la Cafeneaua de la capătul lumii (Return to The Why Café), Ahas! – Moments of Inspired Thought și The Big Five for Life Continued. Prin intermediul scrierilor și aparițiilor sale televizate și la radio, mesajul lui John a ajuns la oameni de pretutindeni, motivându-i să-și trăiască viețile așa cum își doresc cu adevărat.

Atunci când nu scrie și nu participă la conferințe, își petrece timpul călătorind, cu rucsacul în spate, în jurul lumii. A întreprins călătorii îndelungate în Africa, bazinul amazonian, peninsula Yucatán, America de Sud, sud-estul Asiei, Europa și China.