TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ John Medina
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Dr. John J. Medina, biolog molecular specializat în cercetarea genelor implicate în dezvoltarea creierului uman și genetica tulburărilor psihice, și-a petrecut cea mai mare parte vieții profesionale ca și consultant în domeniul industriei farmaceutice și a biotehnologiei, conducând cercetări legate de sănătatea mentală. Medina este profesor asociat la Universitatea din Washington, Școala de Medicină, în cadrul Departamentului de Bioinginerie, precum și la Universitatea Pacific din Seattle, unde conduce Centrul de Cercetare Aplicată a Creierului.

Doctorul John Medina este director fondator al Institutului de Cercetare Talaris, cu sediul în Seattle, centru axat pe cercetarea modului în care sugarii codifică și procesează în mod cognitiv informațiile, la nivel celular și molecular.

Tată a doi băieți, doctorul John Medina a dovedit o preocupare constantă pentru relația dintre neurologie și educație, pentru modul în care științele creierului ar putea influența și ajuta dezvoltarea mentală și intelectuală a copiilor noștri.

John Medina este autorul a numeroase articole și studii de specialitate; dintre cele mai cunoscute cărți semnate de el, amintim: The Genetic Inferno, The Clock of Ages, Depression, The Outer Limits of Life, What You Need to Know about Alzheimer’s, ș.a.

 

Doctorul John Medina locuiește în prezent în Seattle, împreună cu soția și cei doi fii.