TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Jean Carper

BIOGRAFIE

Jean Carper este autoare de succes, redactor de ziar şi o autoritate de prim rang în domeniul sănătăţii şi nutriţiei. A scris 24 de cărţi, printre care Your Miracle Brain (Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului)Food — Your Miracle Medicine (Alimentaţia — medicamentul miraculos) şi The Food Pharmacy (Farmacia alimentară), 100 Simple Things You Can Do To Prevent Alzheimer’s (100 de lucruri simple de făcut pentru a preveni Alzheimerul).

A fost corespondent principal pe probleme de sănătate pentru CNN, timp în care a primit prestigiosul premiu ACE al industriei televiziunii prin cablu pentru o serie de reportaje despre cancerul cerebral. A scris sute de articole pentru publicaţii din întreaga ţară şi a apărut în numeroase programe de televiziune printre care: Today ShowGood Morning AmericaDateline şi Extra

Rubrica ei lunară, Eat Smart (Mănâncă inteligent) din suplimentul USA Weekend al Gannett’s Sunday, este preluată în 600 de ziare pe tot cuprinsul Statelor Unite, cu peste 50 de milioane de cititori fideli.

A primit un premiu de „excelenţă în jurnalism“ pentru cartea inovatoare Stop Aging Now! (Cum să oprim îmbătrânirea) din partea Asociaţiei Americane pe Probleme de Îmbătrânire, în cadrul căreia a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte. Este membră a consiliului consultativ al American Botanical Council, cea mai avizată sursă de informaţii despre ierburile medicinale.

A absolvit Ohio Wesleyan University of Delaware din partea căreia a primit premiul pentru realizări deosebite.

În prezent locuieşte în Washington DC şi Florida.

De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing:

• Cum sa-ţi păstrezi sănătatea creierului, 2007.

• Cum să oprim îmbătrânirea, 2006.