TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ James F. Twyman
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

James F. Twyman este un autor şi muzician cunoscut în lumea întreagă, care a călătorit peste tot, dând Concerte pentru Pace în zonele cele mai sfâşiate de violenţă şi conflicte. Este cunoscut şi ca ,,Trubadur al păcii” şi a fost invitat de oficialităţi şi organizaţii umanitare pentru a cânta în ţări ca Irak, Irlanda de Nord, Bosnia, Serbia, Israel, Timorul de Est, Africa de sud şi Mexic, precum şi la sediul Naţiunilor Unite din New York. El combină stilul său unic de a cânta, cu reputaţia sa internaţională prin care poate determina milioane de oameni să se unească în rugăciune, pentru a influenţa procesul de pace în ţări sfâşiate de ură şi război.

Misiunea sa a început în 1994, când a adunat rugăciunile pentru pace a douăsprezece religii importante de pe Pământ şi le-a transformat în cântece. Scopul său a fost de a demonstra că toate căile spirituale au o singură ţintă: Pacea. În 1995, a fost invitat să ţină un concert în Croaţia şi Bosnia, în toiul războiului din Balcani.

Din 1995, James a organizat, împreună cu alte persoane, câteva adunări uriaşe de rugăciune, la care au participat milioane de oameni din lumea întreagă. Cea mai importantă se numeşte „Marele Experiment”, şi a fost condusă din Biserica Centrală din clădirea Naţiunilor Unite din New York, pe data de 23 aprilie, 1998, la care au participat mai mult de cinci milioane de oameni din cel puţin optzeci de ţări, care s-au adunat în mici grupuri de rugăciune, în sute de localităţi din întreaga lume.

Cu o lună mai devreme, el a fost invitat de Saddam Hussein pentru a ţine în Bagdad un „Concert pentru pace” – în aceeaşi săptămână în care Statele Unite şi Marea Britanie se pregăteau să bombardeze Irakul.

James Twyman este şi fondatorul proiectului pentru pace „Pânza Multicoloră”, prin care a ţesut fâşii de pânză cu rugăciunile a sute de mii de oameni, într-o tapiţerie lungă de un kilometru şi jumătate. Aceasta a fost dusă la Naţiunile Unite din New York, la Pentagon şi a fost literalmente înfăşurată în jurul clădirii Capitoliului din Washington, pe data de 20 Septembrie, 2000.