TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ James Bradford Terrell
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

James Bradford Terrell este vicepreședintele organizației Collaborative Growth, unde își pune în practică expertiza dobândită în domeniul comunicării interpersonale cu scopul de a ajuta clienții din sectorul public sau din cel privat să anticipeze și să se adapteze la schimbările din mediul profesional. James este coautor al testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey) și al cărților Emotional Intelligence in Action (2005), A Coach’s Guide for Emotional Intelligence (2008), The Emotionally Intelligent Team (2007). El ține seminarii dedicate liderilor, echipelor aflate în perioade de tranziție și managerilor, folosindu-se de instrumentele psihometrice EQ-i®, EQ360, TESI®, Emergenetics® etc.

James a lucrat mulți ani ca psihoterapeut în sectorul privat, specializându-se pe rezolvarea conflictelor în cadrul relațiilor interpersonale dintre clienții săi și partenerii lor de viață, copiii lor, părinții lor, angajatorii și/sau colegii de lucru ai clienților. El a ocupat trei ani postul de director executiv la Institutul Syntropy, o organizație de cercetare nonprofit care studia efectele trainingurilor din domeniul comunicării asupra eficienței umane. De asemenea, a fost directorul de training al Asociaţiei Metro-Denver Mutual Housing – unul dintre primii dezvoltatori ai conceptului de gospodărire cooperativă.

La începuturile carierei, a fost proprietarul companiei Integrity Building Systems – o firmă de construcții specializată în renovări din sectorul rezidențial și comercial, fiind coordonatorul mai multor proiecte, cum ar fi Denver International Airport și National Digital Cable Television Center.