TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Raphael Montes
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Raphael Montes de Carvalho este un romancier și avocat brazilian. Cea mai cunoscută lucrare a sa este romanul Dias Perfeitos din 2014. Montes s-a născut la Rio de Janeiro pe 22 septembrie 1990. A studiat la Colégio de São Bento, unde a urmat școala medie și liceul.

În 2010, Montes a participat la un concurs al editurii braziliene Benvira/Saraiva, în cadrul căruia romanul sau Suicidas a obținut locul al doilea. Saraiva a publicat romanul sub eticheta Benvira în 2012. Temele macabre prezente în poveste și vârsta tânără a lui Montes i-au adus o largă notorietate în Brazilia. În 2014, Montes a publicat cel de-al doilea roman al sau, Dias Perfeitos, iar până în februarie 2016, romanul a fost lansat în 14 țări. Atât prima, cât și cea de-a doua carte au avut drepturile vândute pentru adaptări cinematografice. The Village, cea de-a treia carte a sa, este un roman de groază fix-up, unde, sub formă de benzi desenate, ni se prezintă scurte povestiri ale unor personaje macabre. Cea de-a patra carte a autorului, Jantar Secreto, a divizat opiniile în 2016, când s-a descoperit că tema principala era canibalismul, dar ambele părți au confirmat că este cea mai bună carte scrisă de Montes.

În 2016, Ilana Casoy publică, împreună cu Raphael Montes de Carvalho, thrillerul polițist Bom Dia, Veronica (Bună dimineață, Veronica!), sub pseudonimul Andrea Killmore, urmând ca, la cea de-a doua ediție a romanului, din 2020, autorii să își dezvăluie adevărata identitate. Autorii lucrează la o continuare a acestui romanul, care stă la baza serialului Netflix omonim.