TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Ilana Casoy
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Ilana Casoy este o scriitoare braziliană. A absolvit Fundația Getúlio Vargas și s-a dedicat studiului psihologiei criminale, în special legat de ucigașii în serie. 

A publicat mai multe cărți, dintre care unele se bazează pe cazuri criminale celebre din Brazilia, cum ar fi A Prova e a Testemunha despre cazul Nardoni. De asemenea, a scris O Quinto Mandamento - Caso de Policia, o carte legată de uciderea cuplului Richthofen. Între 2012 și 2013, a colaborat cu Discovery Channel. Ea a mai scris și lucrări de ficțiune. A fost invitată de canalul Fox Brasil, pentru a crea un profil psihologic al lui Dexter Morgan, antieroul și protagonistul din Dexter, un popular serial de televiziune american. Casoy a colaborat și cu Dupla Identidade, un serial scris de Gloria Perez și regizat de Mauro Mendonca Filho.

În 2016, Ilana Casoy publică, împreună cu Raphael Montes de Carvalho, thrillerul polițist Bom Dia, Veronica (Bună dimineață, Veronica!), sub pseudonimul Andrea Killmore, urmând ca, la cea de-a doua ediție a romanului, din 2020, autorii să își dezvăluie adevărata identitate. Autorii lucrează la o continuare a acestui romanul, care stă la baza serialului Netflix omonim.