TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Grant Cardone
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Grant Cardone este un antreprenor multimilionar, speaker internațional și autor de bestsellere New York Times. Afacerile sale imobiliare dețin un portofoliu de 1,4 miliarde de dolari. Este considerat unul dintre Top 10 cei mai influenți CEO din lume și expert Nr. 1 în Vânzări, Afaceri Imobiliare și Investiții potrivit revistei Forbes.

Grant Cardone este creatorul celei mai mari conferințe business din lume 10X Growth Conference, ce adună anual la Las Vegas peste 30,000 de persoane. De asemenea, este fondatorul Cardone University, cea mai mare platformă online de instruire în vânzări cu peste 50,000 de utilizatori.

Este invitat la emisiuni TV de la Fox News, Fox Business și CNBC. Articolele scrise de Grant Cardone sunt publicate de Forbes, Success Magazine și Business Insider. Filantrop ce oferă prin Cardone Foundation susținere și educație financiară populației din păturile social vulnerabile.

Grant Cardone este Social Media Influcencer la nivel internațional cu peste 10 milioane de urmăritori pe Facebook, YouTube, Twitter, Snapchat și Instagram.