TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Gill Paul
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Gill Paul s-a născut în Scoția și a crescut acolo. A studiat Medicina la Universitatea din Glasgow, apoi Literatură și Istorie Engleză (a fost studentă mult timp), înainte de a se muta la Londra pentru a lucra în domeniul publicării de cărți. Primul ei roman a fost scris la sfârșit de săptămână, dar a renunțat la „treaba de zi cu zi” pentru a scrie ficțiune cu normă întreagă. De asemenea, ea scrie povestiri pentru reviste și vorbește la biblioteci și festivaluri literare despre subiecte care variază de la familia regală britanică la Romanov și despre scrierea în sine. Gill înoată pe tot parcursul anului într-un iaz în aer liber - „Este bine pentru tine atâta timp cât nu te omoară” - și iubește să călătorească oricând și oriunde poate.

Romanele istorice ale lui Gill Paul au ajuns în topul clasamentelor USA Today, Toronto Globe & Mail și UK și au fost traduse în douăzeci de limbi. Este specializată în istorie relativ recentă, în cea mai mare parte a secolului XX, și îi place să reevalueze personaje istorice reale și să încerce să pătrundă în mintea lor.

Gill scrie, de asemenea, non-ficțiune istorică, inclusiv A History of Medicine in 50 Objects and series of Love Stories. Publicată în întreaga lume, această serie include povești de dragoste regale, povești de dragoste din Primul Război Mondial și povești de dragoste înfiripate pe Titanic.