TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Geanina Havârneanu
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Geanina Havârneanu este absolventă a Facultății de Matematică a Universității „Al.I. Cuza” din Iași (1986). Are un master în psihologie (relații umane și comunicare, 2007) și un master în matematică (didactica matematicii, 2009). A obținut titlul de doctor în Ştiințe ale Educației (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, 2012), cu teza intitulată „Strategii și metode de stimulare a creativității prin predarea matematicii”.

Este profesor metodist și profesor mentor la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, iar din 2014, profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, Departamentul Pedagogia Învățămîntului Primar și Preșcolar.

Este un colaborator constant al revistei Recreații Matematice, a publicat două volume ce tratează stimularea creativității prin predarea matematicii, precum și o serie de articole științifice în reviste cu factor de impact, în domeniul metodicii predării matematicii în învățământul primar.