TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Gabrielle Zevin
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Gabrielle Zevin s-a născut pe 24 octombrie 1977 la New York și a început să scrie la paisprezece ani, când a devenit titulara unei rubrici de muzică la o publicație locală. A studiat literatura engleză și americană la Harvard University.

În 2005 a debutat cu romanul pentru adolescenți Elsewhere, care a câștigat Quill Award și Borders Original Voices Award și a fost tradus în peste douăzeci de limbi. Romanul Memoirs of a Teenage Amnesiac, și el un suces, a apărut în 2007, când autoarea a fost recompensată cu mai multe distincții și pentru scenariul Conversations with Other Women, după care regizorul Hans Canosa a realizat filmul cu același titlu. În 2010 a publicat The Hole We’re In. Este, de asemenea, autoarea seriei Anya Balanchine (All These Things I've Done – 2011, Because It Is My Blood  – 2012, In the Age of Love and Chocolate – 2013). În 2014 i-a apărut romanul Viața de poveste a lui A J. Fikry. Cartea a cucerit repede cititorii, a devenit imediat bestseller New York Times și urmeaza să fie tradusă în douăzeci și cinci de țări.

Autoarea, care s-a mutat recent la Los Angeles, își dedică tot timpul scrisului și, de-a lungul anilor, a colaborat cu mai multe publicații de renume, printre care  New York Times Book Review.