TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Gabriela Răducan

BIOGRAFIE

Gabriela Răducan a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1996. In perioada 2003-2005 a urmat cursurile Academiei de drept European de la Trier – Germania, cu specializarea drept penal international. In 2004 a absolvit masteratul in dreptul afacerilor la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti. Doctor in drept din anul 2008, cu teza Nulitatea actului juridic in dreptul intern si dreptul comparat european.

In prezent este conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, formator la Institutul National al Magistraturii si avocat in Baroul Bucuresti.

Printre ultimele lucrari publicate: Teste grila pentru concursuri si examene (in colaborare cu Marian Trusca, Marius Voineag, Carolina Maria Nita, Ana Maria Mihai), Ed. Hamangiu, 2011; Regulamentul CE nr. 44/2001 privind competenta judiciara, recunoasterea si executarea hotararilor in materie civila si comerciala. Comentat si adnotat; Co-autori: Gabriela Raducan, Carolina Maria Nita, Ed. Hamangiu, 2011; Nulitatea actului juridic civil, Ed. Hamangiu, 2010; Dreptul executarii silite, ed. a II-a, Ed. Hamangiu, 2010.