TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ Elaine Cohen
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Elaine Cohen este expert în responsabilitatea socială corporatistă, resurse umane, sustenabilitatea companiilor şi justiţia socială. Născută la Manchester şi stabilită în Israel din 1990, aceasta deţine o dublă specializare în limbi moderne de la Universitatea Bradford, Marea Britanie.
Aunci când Elaine Cohen s-a decis să se specializeze în domeniul responsabilităţii sociale corporatiste deja beneficia de o vastă experienţă, după ce lucrase pentru mai mulţi ani alături de mari companii precum Procter & Gamble sau Unilever, dar şi diverse firme mai mici. În perioada 2005–2007 Elaine Cohen a fost directorul Societăţii pentru Managementul Resurselor Umane din Israel, fiind de asemenea cofondatoare şi consultant în management în cadrul companiei Beyond Business Ltd., lider în domeniul consultanţei în responsabi­litatea socială corporatistă şi în cel al promovării sustenabilităţii, colaborând cu numeroase corporaţii internaţionale şi cu organizaţii nonprofit. 
În prezent, Elaine Cohen contribuie la dezvoltarea comunităţii în calitate de membru în consiliul de administraţie al unei organizaţii nonprofit pentru promovarea drepturilor femeilor, susţinând însă, în paralel, şi numeroase seminarii pe tema responsabilităţii sociale corporatiste şi a legăturii dintre aceasta şi resursele umane. Elaine promovează activ domeniul în care s-a făcut remarcată prin intermediul:
 blogului personal (www.csr-reporting.blogspot.com);­
 recenziilor specializate ale rapoartelor de sustenabilitate pe Corporate­Register.com (www.corporateregister.com) şi în publicaţia Ethical Corporation Magazine;
 editorialelor şi recenziilor de carte pentru CSRwire.com (www.csrwire.com);
 participării la discuţiile pe tema responsabilităţii sociale ­corpo­ratiste la postul 3BL TV (www.3BLmedia.com);
 articolelor publicate în diverse reviste şi pe Internet.