TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ T. Harv Eker
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

T. Harv Eker este om de afaceri, autor de cărți și orator motivațional. Este fiul unor imigranți europeni stabiliți în America de Nord. S-a născut la Toronto și s-a mutat mai apoi în Statele Unite. Pentru că familia sa avea probleme financiare pe când el era copil, a început să muncească de la 13 ani. A avut diverse joburi și a urmat timp de un an cursurile de la University of York, iar apoi a decis să-și urmeze visul de a deveni milionar.

După multe încercări nereușite, Eker și-a atins obiectivul. A deschis unul dintre primele magazine cu articole pentru fitness din America de Nord, a dezvoltat afacerea și apoi a vândut pachetul majoritar de acțiuni unei corporații din topul Fortune 500, reușind să devină milionar în numai doi ani și jumătate.

Ulterior, a început să dezvolte propria teorie privind relația dintre bani și aspectele ce țin de mentalitatea și atitudinile oamenilor. Folosind principiile și exercițiile pe care le expune în cartea de față, el și-a revizuit gândurile, sentimentele și acțiunile – nu doar pentru a obține succesul, ci și pentru a-l menține pe termen lung.

T. Harv Eker este fondatorul și președintele companiei Peak Potentials Training, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din America de Nord, ce oferă servicii de dezvoltare personală. Prin cărțile, seminariile și conferințele sale, ca și prin programele educa­ționale oferite, el a schimbat viețile a numeroși oameni din toate colțurile lumii, ajutându-i să-și atingă obiectivele și să obțină independența financiară.